Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих продължава работа при засилени мерки за хигиена и безопасност

Хенлих продължава да подкрепя развитието на индустрията в България. Екипът на компанията работи, като се спазват всички указания и разпоредби за безопасност и хигиена, издадени от компетентните органи. Организацията на работа във фирмата е преструктурирана съгласно инструкциите на Световната здравна организация с цел ограничаване разпространението на Covid-19.

Единствената промяна е, че се ограничават преките контакти на служители на компанията с техни клиенти и партньори. Посещенията на обекти, на място или в офиса на Хенлих се преустановяват до овладяване на ситуацията в условия на пандемия.

"Много теми и проекти могат да бъдат обсъждани чрез възможностите на съвременната комуникация. Нашите търговци-инженери и асистенти са в ежедневна връзка с клиентите ни посредством видеоконференции, имейли, телефонни обаждания и други канали. Правим всичко възможно, за да продължим нормалния си начин на работа и до този момент успяваме", коментират от Хенлих.

От компанията ще продължат този начин на работa и в следващите седмици. Информират също така, че поддържат количества на склад от най-търсените си продукти, а тези, които се доставят, има вероятност да пристигат със закъснение. За допълнителна информация, свържете се с тях.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Индустрията по време на COVID-19

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...