Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих продължава работа при засилени мерки за хигиена и безопасност

Хенлих продължава да подкрепя развитието на индустрията в България. Екипът на компанията работи, като се спазват всички указания и разпоредби за безопасност и хигиена, издадени от компетентните органи. Организацията на работа във фирмата е преструктурирана съгласно инструкциите на Световната здравна организация с цел ограничаване разпространението на Covid-19.

Единствената промяна е, че се ограничават преките контакти на служители на компанията с техни клиенти и партньори. Посещенията на обекти, на място или в офиса на Хенлих се преустановяват до овладяване на ситуацията в условия на пандемия.

"Много теми и проекти могат да бъдат обсъждани чрез възможностите на съвременната комуникация. Нашите търговци-инженери и асистенти са в ежедневна връзка с клиентите ни посредством видеоконференции, имейли, телефонни обаждания и други канали. Правим всичко възможно, за да продължим нормалния си начин на работа и до този момент успяваме", коментират от Хенлих.

От компанията ще продължат този начин на работa и в следващите седмици. Информират също така, че поддържат количества на склад от най-търсените си продукти, а тези, които се доставят, има вероятност да пристигат със закъснение. За допълнителна информация, свържете се с тях.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Индустрията по време на COVID-19

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...