Industry Info  
Festo
Festo

Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив продължава да работи

Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив не е прекъсвала своята дейност, като са въведени и се изпълняват стриктно всички зададени мерки за безопасност и опазване здравето на служителите, информират от компанията.

Реализирана е промяна на маршрутите за влизане и излизане от фабриката и разделяне на потоците на движение от хора. Осигурени са всички предпазни средства. Въведени са и мерки спрямо спецификата на производството и дейността на фабриката като допълнителни отстояния при работа на различните станции и мерки за безопасност при превоза на служителите.

"По време на настоящата криза Schneider Electric в България постави акцент върху важността на професионалната квалификация и образованието в трудните условия на социална изолация. Компанията организира безплатни образователни семинари, насочени към партньорите от екосистемата й и към външна публика. Лекторите са част от високо специализирания инженерен екип на компанията", съобщават от Schneider Electric.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   COVID-19   електроапаратура  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Индустрията по време на COVID-19

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...