Industry Info  
Festo
Festo

igus провежда първо издание на състезанието за роботи ROIBOT

15.03.2020   |   Предстоящо
 

За първи път тази година световният производител-гигант igus организира състезанието ROIBOT, в което могат да участват инженери от цял свят, а най-добрият сред тях ще спечели голямата награда от 5000 евро, информират от Хенлих.

"Състезанието е посветено на роботите в производството. Търси се приложение на робот igus, който не просто автоматизира процесите във фабриката, но и намалява разходите. Важно е да посочите как роботът е довел до повишаване на ефективността и какви процеси са оптимизирани. Съпоставки преди-след дават допълнително предимство. Търсят се смели проекти и нестандартни подходи, които постигат наистина добри резултати и имат добра възвръщаемост на инвестицията", обясняват от Хенлих.

По време на международния панаир Automatica 2020 в Мюнхен през юни тримата най-добри участници ще получат своите награди и трофеи за победа. Първата е 5000 евро, втората – 2500 евро, а третата – 1000 евро.

Повече за състезанието може да научите на сайта на Хенлих, а за да се включите в него, попълнете тази форма за участие в срок до 15 март 2020 г.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   igus   ROIBOT   роботи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...