Industry Info  
Festo
Festo

Siemens дари ултразвуков ехограф на МБАЛ-Ботевград

Дружествата на Siemens в България безвъзмездно предоставиха ултразвуков ехограф от серията ACUSON Freestyle Elite на Многопрофилна болница за активно лечение - Ботевград (МБАЛ-Ботевград). 
 
Апаратът е предназначен за съдови и абдоминално насочвани с ултразвук процедури. Управлението на ултразвуковата система, разработена от Siemens, става директно от трансдюсери чрез вградени контролери и Bluetooth връзка. Предназначението на трансдюсерите включва диагностика на фетални, коремни, интраоперативни, интраоперативни неврологични, педиатрични, малки органи, неонатални черепни, сърдечни, периферно-съдови и съдови, както и мускулно-скелетни ехографски прегледи. Едно от предимствата на ехографа е, че трансдюсерите и клавиатурата могат директно да се обработват с дезинфекционни химикали. Това го прави изключително подходящ за работа в инфекциозни отделения, тъй като трансдюсерите се дезинфекцират много лесно заради липсата на кабели. 
 
"Като част от глобален технологичен концерн, който е пример за социално отговорно поведение още от самото си основаване, за нас е важно да дадем своя принос за справяне с последиците от пандемията в България“, коментират от компанията.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   МБАЛ-Ботевград   ултразвуков ехограф  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Индустрията по време на COVID-19

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...