Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих отблизо: Един ден с практици и 5 дискусии от инженери за инженери

25.09.2019   |   Предстоящо
 

За първи път тази година екипът на Хенлих организира събитие, посветено изцяло на производствата и техните нужди, информират от компанията.

"Хенлих отблизо: Един ден с практици" ще се проведе 25 септември т. г. в Пловдив. Гостите на събитието ще имат възможност да се срещнат с екипа специалисти на фирмата и да се запознаят с най-актуалната им гама продукти. Денят ще премине под мотото "от инженери за инженери", като са подготвени 5 кратки, вдъхновяващи презентации. Темите, които ще бъдат представени и по които ще се дискутира, са следните: "Миещи глави: типове, приложение и подбор"; "Представяне на продуктите в отдел Измервателна техника. Приложение на датчиците за поток"; "Филтриращи системи за 99% по-чист въздух в производствата"; "Кабели, кабеловодещи вериги и полимерни лагери"; "Системи за прецизно дозиране на смазки".

Презентациите са подходящи за производствени мениджъри, процесни инженери, инженери поддръжка, инженери екология и конструктори/проектанти на машини. Лектори ще бъдат инженерите на Хенлих, като всеки от тях притежава дългогодишен опит и познава в детайли спецификите на продуктите, за които отговаря.

След всяка презентация е предвидено време за въпроси, а продуктите ще бъдат изложени, така че да могат да се видят отблизо.

"Елате и се срещнете с хората, които за пореден път ще ви дадат компетентна консултация", приканват от Хенлих.

Събитието е безплатно, като може да се запишете за участие тук.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   кабели   кабеловодещи вериги   лагери   миещи глави   филтриращи системи  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...