Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих се срещна с производители от цялата страна и представи 5 от продуктовите си гами

04.10.2019   |   Събитията
 

Хенлих организира събитие, посветено изцяло на производствата и техните нужди. На 25 септември т. г. в Пловдив се проведе първото издание на "Хенлих отблизо".

От компанията представиха 5 кратки, но вдъхновяващи презентации на индустриални теми. Акцент бяха следните продуктови категории: миещи глави; измервателна техника; филтриращи системи; системи за прецизно дозиране на смазки; кабели, кабеловодещи вериги и полимерни лагери.

Събитието откри инж. Красимир Чотов, управител на Хенлих България, който направи и кратко представяне на фирмата: "Хенлих е инженерно-търговска компания, създадена през 2005 г. Ние сме част от международна група Хенлих с офиси в 22 европейски държави. Вярваме, че като такава сме проводник на най-съвременните иновации и технологии, които производителите предлагат на световния пазар, а ние в Хенлих правим тези иновации достъпни и за българските производства."

Инж. Чотов акцентира върху факта, че всички представители на Хенлих са висококвалифицирани инженери, при това тясно специализирани в продуктите, за които отговарят. Като такива те предлагат компетентна консултация, а широката гама продукти им помага да предоставят решения за различни производствени нужди.

В рамките на деня инженерите на Хенлих се срещнаха с представители на различни производства от цялата страна. Отговаряха на въпросите им и разказваха за свои примери от практиката. Мостри от различни продуктови гами на Хенлих бяха подредени на определени за целта места, така че всеки да може да се докосне до продуктите и да ги разгледа отблизо.

От компанията се радват на интереса към събитието и планират провеждането на още подобни формати в бъдеще.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   кабели   кабеловодещи   вериги   лагери   миещи глави   филтриращи системи  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...