Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Хенлих се срещна с производители от цялата страна и представи 5 от продуктовите си гами

04.10.2019   |   Събитията
 

Хенлих организира събитие, посветено изцяло на производствата и техните нужди. На 25 септември т. г. в Пловдив се проведе първото издание на "Хенлих отблизо".

От компанията представиха 5 кратки, но вдъхновяващи презентации на индустриални теми. Акцент бяха следните продуктови категории: миещи глави; измервателна техника; филтриращи системи; системи за прецизно дозиране на смазки; кабели, кабеловодещи вериги и полимерни лагери.

Събитието откри инж. Красимир Чотов, управител на Хенлих България, който направи и кратко представяне на фирмата: "Хенлих е инженерно-търговска компания, създадена през 2005 г. Ние сме част от международна група Хенлих с офиси в 22 европейски държави. Вярваме, че като такава сме проводник на най-съвременните иновации и технологии, които производителите предлагат на световния пазар, а ние в Хенлих правим тези иновации достъпни и за българските производства."

Инж. Чотов акцентира върху факта, че всички представители на Хенлих са висококвалифицирани инженери, при това тясно специализирани в продуктите, за които отговарят. Като такива те предлагат компетентна консултация, а широката гама продукти им помага да предоставят решения за различни производствени нужди.

В рамките на деня инженерите на Хенлих се срещнаха с представители на различни производства от цялата страна. Отговаряха на въпросите им и разказваха за свои примери от практиката. Мостри от различни продуктови гами на Хенлих бяха подредени на определени за целта места, така че всеки да може да се докосне до продуктите и да ги разгледа отблизо.

От компанията се радват на интереса към събитието и планират провеждането на още подобни формати в бъдеще.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   кабели   кабеловодещи   вериги   лагери   миещи глави   филтриращи системи  

Област: Събития  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...