Industry Info  
Festo
Festo

igus организира 7-о издание на състезанието vector за интересно приложение на кабеловодещи вериги

28.02.2020   |   Предстоящо
 

За седми път световният производител-гигант igus организира популярното си състезание vector, в което взимат участие инженери от цял свят, като големият победител печели награда от 5000 евро, информират от Хенлих.

"Всеки може да участва, като предложи иновативно, интересно и нестандартно приложение на полимерни кабеловодещи вериги и захранващи системи. Търсят се решения от света на машиностроенето и автоматизацията. От кранове до машинни инструменти. От промишлени роботи до лабораторни технологии. Решението трябва да е приложимо и/или внедрено в индустрията, да се отличава с техническа и икономическа ефективност, иновативност и творчески потенциал. Допустимо е участие с приложения, в които се използват кабеловодещи вериги igus (energy chains), изработени от различни технически полимери в зависимост от приложението (за ХВП, за среда EX/ATEX, неподдържащи горенето, устойчиви на горещи стружки и др.)", поясняват от Хенлих.

По време на международния панаир в Хановер през април 2020 г. igus ще излъчи трите най-добри кандидатури и ще връчи на победителите награди на обща стойност 8500 евро, както и трофей за всеки от тях.

За да направи участието още по-лесно, тази година Хенлих създаде собствена форма за участие, която накрая ще обедини с тази на igus. Може да се включите в надпреварата, като попълните формата в срок до 28 февруари 2020 г.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   igus   vector   кабеловодещи вериги  

Област: Събития  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...