Industry Info  
Festo
Festo

igus организира 7-о издание на състезанието vector за интересно приложение на кабеловодещи вериги

28.02.2020   |   Предстоящо
 

За седми път световният производител-гигант igus организира популярното си състезание vector, в което взимат участие инженери от цял свят, като големият победител печели награда от 5000 евро, информират от Хенлих.

"Всеки може да участва, като предложи иновативно, интересно и нестандартно приложение на полимерни кабеловодещи вериги и захранващи системи. Търсят се решения от света на машиностроенето и автоматизацията. От кранове до машинни инструменти. От промишлени роботи до лабораторни технологии. Решението трябва да е приложимо и/или внедрено в индустрията, да се отличава с техническа и икономическа ефективност, иновативност и творчески потенциал. Допустимо е участие с приложения, в които се използват кабеловодещи вериги igus (energy chains), изработени от различни технически полимери в зависимост от приложението (за ХВП, за среда EX/ATEX, неподдържащи горенето, устойчиви на горещи стружки и др.)", поясняват от Хенлих.

По време на международния панаир в Хановер през април 2020 г. igus ще излъчи трите най-добри кандидатури и ще връчи на победителите награди на обща стойност 8500 евро, както и трофей за всеки от тях.

За да направи участието още по-лесно, тази година Хенлих създаде собствена форма за участие, която накрая ще обедини с тази на igus. Може да се включите в надпреварата, като попълните формата в срок до 28 февруари 2020 г.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   igus   vector   кабеловодещи вериги  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...