Industry Info  
Festo
Festo

Офисите на Ехнатон в София и страната продължават работа при взети всички мерки за сигурност

В условия на извънредно положение, фирма Ехнатон продължава работния процес, спазвайки всички указания и необходими мерки, препоръчани от здравните власти, информират от фирмата.

Централният офис на Ехнатон в София работи с нормално работно време, обслужва клиенти дистанционно и приема посетители на принципа само по един клиент.

Регионалните офиси на компанията в Бургас, Русе, Сливен и София работят от 8:30 до 17:00 ч. Поръчките и техническите консултации се приемат и извършват по телефон и имейл. Закупените продукти могат да бъдат изпратени до клиентите с куриер. Могат и да бъдат получени лично в търговските обекти при спазване на дистанция от 3 метра и приложени защитни средства и за двете страни.

За постигане на спокоен и сигурен търговски процес, в търговските обекти се обслужва само по един клиент. При необходимост от посещение на регионалните офиси, обслужването отново е на принципа само по един клиент.

Екипът на Ехнатон призовава заедно да продължим напред с повишена отговорност към ситуацията. "Да не преставаме всички да вършим работата си трезво, с повишена хигиена, емоционално равновесие, здраве и бистра мисъл. И да преминем нататък по-мъдри", пожелават от ръководството на фирмата в официално съобщение за пресата по повод ситуацията с COVID-19.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   автоматизация  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Индустрията по време на COVID-19

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...