Industry Info  
Festo
Festo

Cognex с уебинар за новата серия системи за визуална инспекция In-Sight D900

08.05.2020   |   Предстоящо
 

На 12 май т. г. от 12:00 часа Cognex ще проведе онлайн семинар, на който ще бъде представена новата серия смарт системи за визуална инспекция In-Sight D900, съобщават от Ехнатон, официален дистрибутор на Cognex в България.

"Първо по рода си решение, серията системи за визуална инспекция In-Sight D900 включва софтуера за deep learning (дълбоко обучение) Cognex ViDi™, внедрен в смарт камера от индустриален клас", поясняват от Ехнатон.

"В рамките на уебинара участниците ще научат повече за подхода на Cognex по отношение на deep learning с In-Sight D900, същността на deep learning технологията и приложимостта й в случаи, при които автоматизацията преди е била трудна или невъзможна. Акцент ще бъде поставен и върху сложните приложения, за които In-Sight D900 е най-доброто решение", допълват от Ехнатон.

Лектор на онлайн семинара ще бъде Рубен Фераз, продуктов и маркетинг мениджър Deep Learning в Cognex. Можете да се регистрирате за участие в уебинара тук.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   визуална инспекция   In-Sight D900   deep learning  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...