Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих представи сачмените лагери ТНК на 2 събития и в 8 български града

23.04.2019   |   Бизнес
 

За първи път тази година Хенлих България организира ТНК Роудшоу, по време на което представители на фирмата се срещнаха с лидери в машиностроителната индустрия у нас, съобщиха за IndustryInfo.bg от компанията.

"За 10 дни посетихме 13 машиностроителни компании от общо 8 града в България, на които презентирахме всички видове сачмени линейни направляващи. ТНК са познати на пазара и с широко приложение в прецизното машиностроене. Произвеждат се в Япония и са с много високо качество, което невинаги повишава драстично цената им. Много производства избират да работят с тези лагери и особено с продуктите, които са ценово конкурентни. От тази година предоставяме и персонализирани решения за сачмените лагери – монтаж на нови чистачи, подмяна на стари, смяна на лубрикатори и други опции", информираха от Хенлих.

В ТНК Роудшоуто участваха както инженери на Хенлих, така и представители на ТНК от Полша и Германия. В допълнение, на щанда си по време на изложението за металообработващия сектор MachTech&InnoTech Expo 2019, освен сачмените лагери Хенлих България представи и висококачествените полимерни лагери на igus, както и кабели и кабеловодещи вериги със същата марка. Посетителите на форума имаха възможност да видят на живо делта робота igus за pick & place операции - ценово изгодно решение за автоматизация за почти всяко производство, допълниха от Хенлих.

Специално за гостите от металообработващия сектор инженерите на Хенлих изнесоха и интересна презентация на тема "История за производствата, в които дишаш свободно: Пречистване на въздуха с AR Filtrazioni".

"Това са системи за пречистване на въздуха с изключително лесна поддръжка. Техните филтри са по-ценово изгодни, сменят се веднъж в годината, а процесът отнема едва 10 минути. Системите работят с по-малък разход на енергия. Сравнени с конкуренцията си, възвръщат инвестицията си още след първата година и допринасят за реализирането на значителни годишни спестявания", обясниха от Хенлих.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   ТНК   ТНК Роудшоу   сачмени лагери   MachTech&InnoTech   igus   AR Filtrazioni  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...