Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих представя компактна система micro flizz

09.08.2016   |   Технологии
 
Хенлих анонсира системата micro flizz – компактна, безшумна и ценово изгодна алтернатива на бус-бар системите, която не се нуждае от поддръжка.
 
Системата позволява ускорения до 50 m/s2, скорости до 6 m/s и ход до 100 m. micro flizz може да се достави и предварително сглобена, като типична област на нейното приложение са поточните линии за подаване на материал.
 
micro flizz системата направлява надеждно дори фиброоптични кабели за данни със скорост на предаване над 10 GBit/s при скорост на движение 6 m/s, като едновремено с това е компактна и безшумна порaди специалния дизайн на кабеловодещата верига, обясниха от Хенлих.
 
Освен своята компактност системата е лесна и бърза за монтаж, което е важно за производства с необходимост от минимално време на престой. Продуктът може да бъде изработен и във вариант за взривоопасни зони с Ех(АТЕХ) сертификат, допълниха от компанията.
 
     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   Hennlich   micro flizz   бус-бар системи   поточни линии  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...