Industry Info  
Festo
Festo

IndustryInform предоставя каталог на производители на лични предпазни средства - 15.04.2020

IndustryInform се включва в мерките за борба с разпространението на коронавируса, като предоставя безплатен каталог на фирми производители или търговци на предпазни средства за лична употреба – маски, дезинфектанти, хранителни добавки, хранителни стоки, предпазни шлемове, съобщават от Мозайка.

"Каталогът е изготвен на база публично достъпни отворени данни и обяви. Няма за цел да рекламира, а да информира. Фирмите са предимно български и много от тях предлагат собствени продукти. Около 70% от представените компании са адаптирали производството си за нуждите от справяне с коронавируса и за задоволяване на възникналата потребност от предпазни средства", обяснява д-р Мариана Дамова, управител на Мозайка и създател на IndustryInform.

От компанията допълват, че каталогът се оказва от интерес и за професионални кръгове от първата линия - болнични заведения търсят събрана и бързо достъпна информация за снабдяване с медицински консумативи, учреждения търсят данни за връзка с производители на плексигласови стени за създаване на приемливи хигиенични условия за работа с клиенти.

Каталогът, който е достъпен тук, ще бъде актуализиран периодично, като от Мозайка приемат коментари или препоръки на имейл info@industrynform.com.

     
Източник: Мозайка; снимка: Dreamstime

Ключови думи: Мозайка   IndustryInform   COVID-19  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Индустрията по време на COVID-19

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...