Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Schneider Electric представя нова подкаст поредица

11.11.2020   |   Събитията
 
Schneider Electric обяви старта на нова поредица от подкасти с участието на експерти в сферата на технологиите. Основна тема в тях са начините, по които бизнесите ускоряват процеса на дигитализация в тези необикновени времена. В пет епизода, достъпни за безплатно изтегляне, Executive Insights предоставя работещи стратегии в помощ на специалистите в областта на информационните технологии и центровете за данни, чиято цел и мисия е животът да не спира и да продължава за всеки от нас.
 
Професионалистите в сферата могат да слушат подкаста Executive Insights и да се абонират за него чрез Apple Podcasts, Spotify Podcasts, Google Podcasts или Stitcher Podcasts, както и да гледат неговата видео версия, достъпна на SE.com.
 
Водещ е Кевин Браун, старши вицепрезидент на EcoStruxure Solutions и главен маркетинг директор на подразделението "Енергийна сигурност" на Schneider Electric, а подкастът Executive Insights се ражда през първите дни на пандемията.
 
"Пандемията ускори дигиталната трансформация с толкова бърз темп, с какъвто никоя компания или IT директор не би могъл да се справи сам. С екипа ми видяхме възможност нашият сектор да се учи в крачка и да бъде в помощ на много хора, които срещат такива проблеми. Партнирахме си с нашата IT организация, която се включи в първия епизод, и така се роди Executive Insights", коментира Браун.
 
В последния публикуван епизод участва Боби Олвиг, вицепрезидент на сектор "Корпоративното бизнес развитие" в World Wide Technology (WWT). В него гостът и водещият Кевин Браун обсъждат предизвикателствата на дезагрегацията.
 
В първия епизод на Executive Insights гостува главният IT директор на Schneider Electric Елизабет Хекенсън. Хекенсън успешно осигурява на повече от 100 000 служители по целия свят възможност за работа от вкъщи само за една нощ. 
 
Във втория епизод участва Хани Нофал, вицепрезидент на Gulf Business Machines (GBM) в Дубай, а в третия - Джулия Уайт, корпоративен вицепрезидент на Microsoft Azure.
 
Епизодите на Executive Insights може да гледате тук.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Executive Insights   Кевин Браун   подкаст  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...