Industry Info  
Festo
Festo

Компании от 17 държави ще участват в изложението и форума за Югоизточна Европа на Виа Експо

28.02.2014   |   Бизнес
 

Компании от 17 държави ще вземат участие в изложението и форума за Югоизточна Европа, съобщиха организаторите от Виа Експо.

Изложителите ще демонстрират продукти и услуги в няколко направления: Енергийна ефективност и ВЕИ, Smart Cities (интелигентни градове), LiftBalkans (aсансьори и ескалатори) и Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране).

Асоциацията на градовете и регионите за рециклиране и устойчиво управление на ресурсите (ACR+) и Европейската мрежа на специалисти по околна среда (ENEP) организират Европейския ден за управление на отпадъците. Делегатите ще се информират за най-новите политики на ЕС за насърчаване на съвместните действия на бизнеса и общините, за стратегии за ефективно намаляване на отпадъците и рециклиране, електронно оборудване, използване на компютърни технологии за управление на отпадъци и др.

Австрия е отново страна партньор на Save the Planet и нейните постижения в сферата на екологията ще бъдат показани на Австрийския павилион.

Организаторите отчитат силно присъствие на фирми в областта на биоенергията. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с технологии за оползотворяване на биологични отпадъци от селското, горското стопанство и животновъдството.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   ЕЕ & ВЕ   Smart Cities   Save the Planet  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...