Industry Info  
Festo
Festo

Екипът на Виа Експо обяви датите за ЕЕ и ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities догодина

07.04.2020   |   Предстоящо
 

Организаторът на специализирани международни изложби Виа Експо анонсира датите за ЕЕ и ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities през 2020 г. Те ще се проведат между 7 и 9 април 2020 г. отново в Интер Експо Център в София. Колегите от пловдивската фирма са решени да дадат нов, различен облик на изданието – традиционните акценти, но съчетани с нови теми, свързани с понятието устойчивост.

"Безспорно, изданието през 2019 г. показа, че пазарът е "жив" чрез навлизането на нови международни брандове, български иновативни разработки, нарастващата нужда от ресурсноефективни решения. Но и се развива с по-бавни темпове, поради съществуващи проблеми. И за да се случват нещата по-бързо, както ни се иска, надяваме се, че всеки един от Вас ще бъде носител на устойчивата промяна – чрез личен пример, кауза, хъс за развитие на бизнеса си", споделят организаторите на международните прояви.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Save the Planet   ЕЕ & ВЕ   Smart Cities  

Област: Предстоящо  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...