Industry Info  
Festo
Festo

Отлага се провеждането на изложението seeSUSTAINtec 2020

02.03.2020   |   Бизнес
 

Отлага се провеждането на изложението seeSUSTAINtec 2020, съобщиха организаторите от Виа Експо. Основните мотиви са тревожните новини около разпространението на COVID-19 в Европа и неочакваните откази в последния момент от изложители от чужбина. Ограничаването на пътуванията в международен мащаб също би бил негативен фактор върху посещаемостта на събитието. Предстои уточняване на датите на изложението за следващата година.

seeSUSTAINtec трябваше да се проведе от 7 до 9 април в Интер Експо Център-София. "Това е единственото у нас международно изложение за енергийна ефективност, възобновяема енергия, управление на отпадъци, интелигентни градове и чистота на въздуха", коментират организаторите. Водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Италия, Румъния, Швейцария и Унгария бяха заявили участие в seeSUSTAINtec 2020.

До няколко седмици организаторите ще публикуват онлайн каталог с изложителите, като всеки, който се интересува от техните продукти, може да се свърже с тях. "Всеки от екипа на фирмата приема като лична кауза популяризирането на екологичните решения и тя ще продължи да ви информира за новостите в съответните области", допълват от Виа Експо.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: seeSUSTAINtec   Via Expo   Виа Експо  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...