Industry Info  
Festo
Festo

seeSUSTAINtec показва решения на проблемите с отпадъците и лошото качество на въздуха

23.01.2020   |   Бизнес
 

Водещи компании от Австрия, Белгия, Германия, Италия и Швейцария ще представят нови решения на изложението и конференция за устойчиви технологии seeSUSTAINtec. Събитието се организира от Виа Експо в периода 7-9 април 2020 г. в София.

"Форумът ще демонстрира възможностите на световни иновации за управление на отпадъци, възобновяема енергия и енергийна ефективност, чистота на въздуха и интелигентни градове. Те могат да променят и подобрят съществено качеството на околната среда – особено актуална у нас тема", коментират от Виа Експо.

На изложението IFE Aufbereitungstechnik ще представи VIOS и ENOS – нови сепаратори от най-висок клас. FIMIC ще предложи авангардни автоматизирани и самопочистващи се филтриращи устройства, приложими при рециклиране на пластмаси. Сред продуктовите презентации ще бъде техника за преработка на биомаса като възобновяем енергиен източник, предлагана от Прайм Технолоджийс.

"Menart ще предложи на посетителите широка гама от машини за компостиране и обръщачи за най-екстремните условия на работа. Hitachi Zosen Inova ще представи решения, осигуряващи чиста и здравословна среда чрез енергийно оползотворяване на отпадъците. Сред изложителите ще бъде и Софилко – вносител на първата в света компактна система за комплексен мониторинг на качеството на въздуха и на генератори на чисти газове", информират от Виа Експо.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   seeSUSTAINtec   управление на отпадъци   КАВ  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
BMG

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
TME

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитиятаЕкспертно
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...