Industry Info  
Festo
Festo

DMG MORI планира временно затваряне на заводите си в Европа

Поради огромното влияние на кризата с коронавируса, Изпълнителният борд и ръководството на DMG MORI планират временно затваряне на европейските производствени мощности на компанията, както и на определени търговски и сервизни представителства, от 1 до 30 април т. г. Тази мярка цели опазване на здравето на служителите, клиентите, партньорите и доставчиците, както и предпазване на работните места.

"Степента, продължителността и негативните последствия от коронавируса за икономиката и индустрията като цяло все още не могат да бъдат предвидени. DMG MORI дава своя принос в борбата с COVID-19 с временното прекъсване на производството и иска да подсигури работната заетост в момент, в който търсенето намалява драстично, много компании спират производство и рисковете във веригите на доставки се увеличават", информират от DMG MORI.

От компанията допълват, че ще положат всички усилия да запазят поддръжката, продажбите и сервизните си услуги. В допълнение, представителите на ръководството и мениджърите са на разположение по всяко време, подчертават от DMG MORI.

     
Източник: DMG MORI

Ключови думи: DMG MORI   Полимета С   машиностроене  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Индустрията по време на COVID-19

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...