Industry Info  
Festo
Festo

Вени и Ко продължава работа в условия на извънредно положение

Вени и Ко информират своите партньори и клиенти, че във връзка с усложнената обстановка с разпространението и борбата срещу COVID-19 са предприели всички необходими мерки за безопасна работа в необичайните условия. "Производствените ни мощности работят нормално", казаха от компанията.

От дружеството информират, че разполагат с достатъчно материали и компоненти на склад, за да бъде подсигурен производственият процес, всички поръчки се изпълняват по график. "Следейки тенденциите през последните седмици, от наша страна беше взето решение да се произведат складови машини от най-търсените модели и при интерес може да бъде предоставена подробна информация за тях", обявиха от Вени и Ко.

Във връзка със сервизните услуги и поддръжката на произведената от Вени и Ко техника, както и продажбата на части, от дружеството въвеждат реорганизации. "Сервизът се извършва дистанционно, доколкото е възможно, като на клиента ще се предоставя всякаква техническа помощ и указания за справяне с възникналите проблеми по телефон или електронна поща", казаха от компанията - "Посещения за сервизно обслужване ще се извършват само при заявено писмено желание от страна на клиента и при стриктно спазване на изискванията за безопасна работа в условията на извънредно положение".

А относно продажбата на товарни колички и резервни части, заявки ще се приемат онлайн или по телефон, като доставките ще бъдат извършени от представител на компанията или чрез куриерски компании с цел ограничаване на достъпа до магазините на дружеството.

Повече информация можете да получите на телефони: 02 946 13 93, 0886 858 321, 0885 297 556 или на адрес: info@veni-bg.com.

     
Източник: Вени и Ко

Ключови думи: Вени и Ко  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Индустрията по време на COVID-19

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...