Industry Info  
Festo
Festo

Save the Planet 2016 ще се проведе от 5 до 7 април

05.04.2016   |   Предстоящо
 

Седмото издание на международните специализирани изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа, организирани от Виа Експо, ще се проведе от 5 до 7 април 2016 г. в София.

Кръговата икономика отново ще бъде във фокуса на събитието, в рамките на което по традиция ще бъдат представени най-актуалните решения в областта на управлението на отпадъците. Сред изложителите ще бъдат водещи български и чуждестранни фирми, ангажирани в сфери като: третиране, събиране, транспорт, оползотворяване, рециклиране и депониране на отпадъци. За седма поредна година Австрия ще бъде партньор на форума и ще се представи с колективен Австрийски павилион.

От Виа Експо очакват и следващото издание на международното изложение Save the Planet и паралелната конференция да привлече множество посетители от страната и чужбина – инвеститори, еколози, браншови асоциации, представители на общините и държавна администрация, оператори на депа, ръководители на фирми от секторите: управление на отпадъци, рециклиране, екология, строителство, селско стопанство, опаковъчна, хранително-вкусова промишленост и др.

"През 2015 г. изложбеният форум се отличи със силно международно присъствие - 71% от участниците бяха от чужбина: Австрия, Гърция, Германия, Дания, Италия, Полша, Словакия, Холандия, Чешка република и Швейцария. За първи път на Save the Planet имаше италианско групово участие. Сред акцентите в конферентната програма бяха темите кръгова икономика, рециклиране и оползотворяване на строителни и пластмасови отпадъци", припомнят организаторите.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Save the Planet   Via Expo   Виа Експо   управление на отпадъците   рециклиране  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...