Industry Info  
Festo
Festo

Отпадъците като ресурс във фокус на Save the Planet 2015

27.02.2015   |   Бизнес
 

Използването на отпадъци като ресурс ще бъде акцент в програмата на конференцията и изложбата за управление на отпадъци и рециклиране Save the Planet 2015, съобщиха организаторите от Виа Експо.

Събитието ще се проведе паралелно с изложенията и конференциите за Югоизточна Европа Smart Cities (интелигентни градове), Енергийна ефективност и възобновяема енергия и Save the Life (превенция и контрол по време на природни бедствия) от 11 до 13 март в София.

В рамките на изложбата български и чуждестранни компании ще представят най-актуалните решения за рециклиране, оползотворяване, събиране, транспорт, компостиране и третиране на различни видове отпадъци.

Основни теми в съпътстващите конференции ще бъдат: рециклиране на строителни отпадъци, кръговата икономика, локално добиване на енергия от възобновяеми източници, интелигентни транспортни решения.

"Австрия е стратегически партньор на Save the Planet 2015. Улрике Щрака, търговски съветник в посолството на Австрия в България, оцени събитието като добра отправна точка за участниците на Австрийския павилион за контакти с общини и български партньори в контекста на новия програмен период за европейско финансиране", допълват организаторите.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Save the Planet   оползотворяване на отпадъци   управление на отпадъци   рециклиране  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...