Industry Info  
Festo
Festo

Стартира новото издание на програмата за растеж Dare to Scale

14.04.2021   |   Бизнес
 

Стартира набирането на кандидатури за тазгодишното издание на програмата за растеж Dare to Scale на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor, съобщиха от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (ИАНСМП), която е партньор по програмата.

Dare to Scale е насочена към предприемачи и бизнеси, които вече са преминали ранната фаза на развитието си и разрастват дейността си. Изданията през 2019 г. и 2020 г. спечелиха наградата за "Най-добра акселераторска програма" на Централноевропейските стартъп награди CESA за България.

Продължителността на Dare to Scale е четири месеца – от м. септември до м. декември 2021 г. Основателите на компаниите ще имат възможността да участват в специализирани обучения в четири основни области: управление на организацията, маркетинг, продажби, бизнес планиране и набиране на капитал.

За участие в програмата могат да кандидатстват предприемачи от всички сфери на икономиката и от всички региони в България. Условието е да имат вече доказан продукт или услуга на пазара, да са реализирали оборот от поне 200 000 лв. за 2020 г., броят на служителите да не надвишава 150 души и бизнесът им да e с потенциал за глобален растеж. В програмата могат да участват както утвърдени компании, работещи от години, така и такива, които са стартирали сравнително скоро.

Можете да кандидатствате за участие до 30 април 2021 г. тук.

     
Източник: ИАНСМП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНСМП   Dare to Scale   акселераторски програми  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...