Industry Info  
Festo
Festo

Набират се кандидатури за новото издание на програмата за растеж Dare to Scale - 18.04.2022

18.04.2022   |   Начало»Бизнес
 

Стартира набирането на кандидатури за тазгодишното издание на програмата за растеж Dare to Scale на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor, съобщиха от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (ИАНСМП), която е партньор по програмата.

Критериите за участие в Dare to Scale са компаниите да имат вече доказан продукт или услуга на пазара, да са реализирали оборот от поне 200 000 лв. за 2021 г. и броят на служителите им да не надвишава 150 души. В програмата могат да участват предприемачи от всички сфери на икономиката и от всички региони в България.

Компаниите, които са заявили интерес за участие и са попълнили апликационната форма, ще преминат през селекционен процес, в който ментори и бизнес лидери от мрежата на Endeavor ще селектират финалните участници.

Програмата Dare to Scale ще се проведе в София и ще е с продължителност от четири месеца – от септември до декември 2022 г. Основателите на компаниите ще имат възможност да участват в специализирани обучения в четири основни области: управление на организацията, маркетинг, продажби, бизнес планиране и набиране на капитал. Всяка компания ще има назначен индивидуален ментор от мрежата на Endeavor, който ще провежда регулярни срещи с основателите и ще ги подпомага със своята експертиза. Участниците ще могат да се включат в събития, по време на които да се запознаят и да обменят опит с основите фигури в предприемаческата екосистема.

До момента в трите издания на Dare to Scale са взели участие над 60 предприемачи от 32 компании, като 5 от тях са получили общо финансиране в размер на над 2 млн. лв. след участието си в програмата.

Можете да кандидатствате за тазгодишното издание на Dare to Scale тук.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   Dare to Scale   акселераторски програми  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...