Industry Info  
Festo
Festo

Bosch.IO търси български стартъпи чрез глобалния акселератор Bosch Startup Harbour - 16.08.2022

16.08.2022   |   Начало»Бизнес
 

Bosch.IO, българското подразделение на Група Бош за проекти в областта IoT и AIoT, стартира за първи път в България стартъп акселераторската програма Bosch Startup Harbour.

Програмата е с продължителност от четири месеца, а стартъпите, които бъдат одобрени, ще получат менторска подкрепа от експертите на Група Бош. Влизайки в програмата, те ще работят по реални проекти, чрез които да валидират своите бизнес решения и модели. Стартъпите ще могат да се възползват и от обучения и уъркшопи, както и от най-новите технологии и тенденции в различни домейни. Идеята на програмата е едновременно да помогне за развитието на стартъпите, но и да бъде от полза за конкретен бизнес казус, за който Група Бош търси решение.

Bosch Startup Harbour е насочена към стартъпи, разработващи решения за проследяване и минимизиране на екологичния отпечатък на електрическите велосипеди, смарт термотехнологии, иновативни решения, базирани на свързани смарт сензори, зелени технологии с фокус върху енергийната ефективност, кръгова и водородна икономика, Метавселената и бъдещето на работното място, продукти с внедрен изкуствен интелект и машинно самообучение, вериги на доставките и обмен на данни, ново поколение услуги за комерсиални сгради и обществени обекти, иновативни решения в областта на горивни клетки, възобновяеми енергийни източници и интелигентни електропреносни мрежи.

Крайният срок за кандидатстване е 31 август 2022 г., като стартъпите могат да подават своите заявки чрез сайта на Bosch Startup Harbour.

Предвижда се победителите да бъдат обявени през есента.

Досега в Bosch Startup Harbour участие са взели 35 стартъпа, разпределени в 6 различни кохорти. Статистиката показва, че процентът на оцеляване на участващите в програмата стартъпи е 80% след две години.

     
Източник: Bosch.IO България

Ключови думи: Bosch.IO   Бош   Bosch Startup Harbour   стартъпи   акселераторски програми  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...