Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Siemens е в Топ 10 на най-добрите работодатели в света

22.10.2020   |   Бизнес
 

сп. Forbes представи традиционната си годишна класация The World’s Best Employers, изготвена съвместно с компанията за пазарни проучвания Statista. Siemens заема престижното 9-то място в класацията. В придружаващата статия се отбелязва, че през юли ръководството на компанията е обявило, че служителите могат да работят дистанционно два или три дни в седмицата.

В изследването са участвали 160 000 служители от 58 държави, работещи за фирми с присъствие в множество държави или региони. На първо място е южнокорейската Samsung Electronics, следвана от американските технологични гиганти Amazon и IBM. В Топ 10 влизат още Microsoft, LG, Apple, Adobe, Alphabet, а десети в подреждането са Bosch.

Участниците в проучването са били помолени да оценят фактори като готовност да препоръчат работодателя си на свои близки и приятели, удовлетвореност от реакцията на компанията в отговор на пандемията от коронавирус и как оценяват своя работодател по отношение на имидж, икономически отпечатък, развитие на талантите, равенство между половете и социална отговорност. В окончателния списък влизат 750 мултинационални и големи корпорации с централи в 45 държави.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Forbes   Siemens   Samsung Electronics   Amazon   IBM  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесПродукти търсенеОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаКариериОбяви за работаПроектиИндустриално видеоПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...