Industry Info  
Festo
Festo

Калин Иванов пое ръководството на Сименс Мобилити – България

16.07.2020   |   Кариери
 

Калин Иванов пое ръководството на Сименс Мобилити – България, съобщиха от компанията. Иванов сменя дългогодишния ръководител д-р Михаил Маргаритов, който управляваше бизнес звеното (сега самостоятелно управлявано дружество). Д-р Маргаритов се оттегли в пенсия след над 20-годишна кариера в Siemens. Новият ръководител идва в момент, в който предстои финализирането на важни проекти в България като доставката на новите метровлакове и локомотиви Smartron и пуска на третата линия на софийското метро.

Калин Иванов има 20-годишен опит като мениджър на търговски екипи, 8 от които заема на висши ръководни позиции. Завършил е Факултета по автоматика на Технически университет – София и има следдипломна квалификация по мениджмънт и бизнес администрация в Париж. Иванов заема поста ръководител на Сименс Мобилити – България, която отговаря за проектите на Siemens в сферата на мобилността и транспорта в България.

"За мен възможността да поема ръководството на утвърден лидер в транспортния сектор като Сименс Мобилити в България в толкова важен за дружеството момент е чест, но и сериозно предизвикателство", сподели Иванов - "През следващите 12 месеца предстои финализирането на няколко емблематични проекта в сектора на мобилността у нас, включително доставката на метровлакове от серията Inspiro за трета линия на столичното метро, доставката на десет локомотива Smartron за БДЖ - Пътнически превози, както и пуска на основен участък от самата метролиния".

"Убеден съм, че ще успеем да помогнем за по-нататъшното модернизиране на транспортната инфраструктура и подвижния състав на страната ни", добавя той.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Сименс Мобилити-България   Siemens   подвижен състав   метровлакове   БДЖ   ТУ-София   Smartron   Inspiro  

Област: Кариери  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Кариери

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...