Industry Info  
Festo
Festo

Започва инсталирането на 31 зарядни станции във Варна

04.06.2020   |   Реализации
 

Започва инсталирането на 31 зарядни станции за електрически автомобили във Варна, съобщиха от районната администрация. От общината обявиха, че 22 от предвидените зарядни решения са предназначени за синята зона за паркиране. Останалите 9 бр. са ще обслужват 18-те служебни електромобила на общинското предприятие Паркинги и синя зона. Класираният изпълнител на обществената поръчка е фирмата Елпром ЕМЗ.

В рамките на поръчката компанията трябва да достави общо 31 бр. зарядни станции с мощност 44 kW. Колонките трябва да бъдат оборудвани с двуезичен интернет портал с дигитален портфейл. Изпълнителят трябва да изгради също така интелигентна система за управление и мониторинг на зарядната инфраструктура.

"В края на месец май бе подписан договор за поставяне на зарядни станции и за интелигентна система за управление. В момента уточняваме финалния дизайн на системата, очакваме до седмица да започнем монтажа", каза директорът на общинското предприятие Младен Иванов и обяви, че собствениците на електромобили ще могат да паркират и зареждат безплатно в синята зона.

     
Източник: община Варна; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: община Варна   зарядна инфраструктура   електромобили  

Област: Проекти  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Реализации

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...