Industry Info  
Festo
Festo

Festo открива нов технически инженерен център в ИЕЦ в София - 28.07.2022

28.07.2022   |   Начало»Реализации
 

Фесто Производство, част от германския концерн Festo, открива нов офис и изпитвателна лаборатория за нуждите на индустрията в сградата на Интер Експо Център в София. С тази сделка Интер Експо Център затвърждава репутацията си на технологичен хъб, привличайки компании иноватори, които предлагат глобални високотехнологични продукти с влияние върху световните икономически процеси, посочват от ИЕЦ.
 
В техническия инженерен център на Фесто Производство ще се провеждат изпитвания на продукти и устройства в температурни камери, IP тестове и електрически характеристики преди внедряването им в производство. Индустриалните сегменти, където високотехнологичните продукти намират приложение, са автомобилната индустрия, медицинската техника и апаратура, автоматизираните производства, биотехнологиите, химическата, фармацевтичната, хранително-вкусовата и опаковъчната промишленост, водния сектор и пречиствателните станции.
 
Заводът на Festo в България произвежда компоненти за процесна автоматизация, сензори за поток и налягане, свързващи кабели, електрически задвижвания. Годишно се произвеждат повече от 10 млн. броя продукта, като компанията непрекъснато задълбочава компетентностите си и разширява продуктовата гама.
 
Фесто Производство е силно ангажирана с различни проекти, свързани с устойчивото развитие и корпоративната социална отговорност. Активно участва в пилотния проект за въвеждане на дуално обучение в средното образование в България, чиято основа е "учене чрез работа", като предоставя софтуер за симулация, модулни фабрики и напълно оборудвани центрове за обучение. До края на 2023 г. компанията ще премине към изцяло неутрално по отношение на въглеродните емисии производство.

     
Източник: ИЕЦ; Снимка: Festo

Ключови думи: ИЕЦ   Festo   Фесто   изпитвателни лаборатории   инженерни центрове  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Реализации

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...