Industry Info  
Festo
Festo

Днес се закрива Булконтрола/Бултерм 2014

30.05.2014   |   Събитията
 

43-ото издание на специализираното изложение за контролно-измервателна техника Булконтрола/Бултерм се приключва днес в ИЕЦ, София. То се провежда паралелно с международната изложба Вода София от 28 до 30 май.

46 български фирми представиха технологични продукти на над 160 чуждестранни компании от САЩ, Германия, Италия, Китай, Корея, Швейцария, Франция, Австрия, Дания, Испания и др. Водещи дистибутори на контролно-измервателна апаратура демонстрираха тенденциите в бранша, а посетителите на техните щандове имаха възможност да се запознаят с реални проекти. Едни от най-големите доставчици на лабораторно оборудване представиха иновациите в технологиите на биологичното разделяне, чието приложение води до усъвършенстване на работата на химици и биохимици от различни сфери - откриване и тестване на нови лекарства, провеждане на химични изследвания и анализ на храни, на околната среда и др.

Повече за акцентите от щандовете на изложителите може да видите в прикачения файл.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: Агенция Булгарреклама   Булконтрола   Бултерм   Вода София  

Област: Измервателна техника  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...