Industry Info  
Festo
Festo

TLL Media ще вземе традиционно участие в MachTech & Metal, Save the Planet и международния форум за ЕЕ & ВЕ

04.03.2014   |   Предстоящо
 

Водещото издателство за техническа периодика TLL Media за поредна година ще вземе участие в международните изложения MachTech & Metal, Save the Planet и международния форум за ЕЕ & ВЕ. Издателството е официален медиен партньор на събитията. Изложенията ще се проведат паралелно от 5 до 7 март в Интер Експо Център, София.

В програмата на международното изложение за машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка MachTech & Metal ще бъдат демонстрирани новостите и съвременните технологии в металообработващата индустрия. На щанд В1 в зала 3 на изложбения център TLL Media ще представи Специално издание за металорежещи и металообработващи машини, както и новия брой на сп. Инженеринг ревю. В специализирания портал за машиностроене MachineBuilding-Bulgaria.com ще можете да намерите онлайн всички новини от изложението.

Очаквайте и електронния ежедневник MachTech & Metal 2014 Daily, който ще отразява онлайн трите изложбени дни, както и съпътстващите инициативи - Младежки кариерен форум “Аз, инженерът”, B2B MatchMaking и др. Новостите от електронния ежедневник ще бъдат публикувани в медийните канали на издателство TLL Media, на официалния сайт на изложбата MachTech & Metal 2014, на страницата на Интер Експо Център, както и в останалите онлайн комуникационни платформи на Виа Експо. Най-интересното от публикациите от изложбените дни ще бъде публикувано под формата на обстоен репортаж в следващия брой на сп. Инженеринг ревю.

На форума Save the Planet посетителите ще се запознаят с новостите в управлението на отпадъци, рециклирането и екологията. На щанд C2 в зала 1 клиенти и партньори на TLL Media ще могат да получат брой 1 на сп. Екология & Инфраструктура за 2014 г. Акцентите от международното изложение Save the Planet по традиция ще бъдат отразявани онлайн на портала Ecology-Bulgaria.com.

На предстоящото издание на форума и изложбата за ЕЕ & ВЕ ще бъдат представени актуални тенденции в енергийния сектор и съвременни решения за повишаване на енергийната ефективност и интегрирането на възобновяема енергия в бита и индустрията. На щанд C2 в зала 1 на Интер Експо Център София клиенти и партньори на издателството ще имат възможността да се сдобият с новия брой на сп. Енерджи ревю.

В рамките на изложбата за ЕЕ & ВЕ ще бъдат представен и годишният алманах на българската енергетика Енерджи Инфо БГ, предоставящ детайлна каталожна информация за фирмите, работещи в сектор Енергетика. Тазгодишното издание представя и позициите на отговорни институции и водещи браншови организации относно актуалното състояние, проектите и предизвикателствата на енергийния пазар у нас. Традиционно, порталът Renewables-Bulgaria.com ще отразява онлайн всички новини от събитието.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: специализирани изложби   MachTech & Metal   Save the Planet   ЕЕ & ВЕ  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...