Industry Info  
Festo
Festo

Носителите на отличието "Иновативно предприятие на годината" за 2021 г. ще бъдат обявени на 7 декември

01.12.2021   |   Събитията
 

На 7 декември 2021 г. от 11:30 ч. ще се проведе виртуалното издание на Националния иновационен форум "Възстановяване и устойчивост чрез иновации", в рамките на което ще бъдат обявени финалистите и победителите в 17-ото издание на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината".

На събитието ще бъдат представени и акцентите от годишния доклад Иновации.бг 2021, който ежегодно дава оценка на иновационния потенциал на българската икономика. Тази година темата му е "Преките чуждестранни инвестиции (ПЧИ) в България".

Националният иновационен форум се провежда под егидата на Президента на Република България. Сред говорителите ще бъдат Президентът Румен Радев, председателят на Фондация "Приложни изследвания и комуникации" Огнян Шентов, ръководителят на представителството на Фондация "Конрад Аденауер" в България Торстен Гайслер и Руслан Стефанов, координатор на група Иновации.бг.

В събитието ще вземат участие и представители на бизнеса, сред които Илия Йорданов, управител на Ондо Солюшънс – носител на отличието "Иновативно предприятие на 2020 година", Елена Николова, мениджър на общността на CEO Angels инвестиционен клуб, и Иван Йосифов, изпълнителен директор на Найкомс – носител на отличието "Иновативно предприятие на 2019 година".

До финала на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината" тази година достигнаха 21 фирми от над 90 номинирани. Победителите сред тях бяха определени от 21-членно жури от представители на държавни институции, бизнеса, научната общност, финансови и банкови институции, бизнес клъстери, браншови организации и медии.

IndustryInfo.bg и тази година е официален медиен партньор на събитието.

Можете да се регистрирате за участие във форума предварително тук.

     
Източник: Фондация

Ключови думи: Иновативно предприятие на годината  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...