Industry Info  
Festo
Festo

Дора Стрезова-Николова е новият изпълнителен директор на Кока-Кола България

30.07.2021   |   Бизнес
 

Дора Стрезова-Николова е новият изпълнителен директор на Кока-Кола България, съобщиха от компанията.

Стрезова-Николова има над 18 години опит на различни управленски, маркетинг и търговски позиции на различни пазари в Danone Group. През последните 4 години тя управлява собствена дигитална и консултантска компания в България и Австрия. Има магистърска степен от СУ "Св. Климент Охридски" и различни професионални квалификации в областта на маркетинга и управлението, говори три езика.

"Щастлива съм, че се присъединявам към голямото семейство на Системата на Кока-Кола в България. Силно вярвам в ценностите на компанията, а ентусиазмът и отдадеността на всички колеги ми дават увереност, че заедно ще затвърдим и развием стабилната позиция на Кока-Кола в България и Югоизточна Европа и ще постигнем високи резултати. Нашата основна мисия са щастливи потребители и клиенти, качествени продукти и устойчива среда, в която да развиваме бизнеса и съм убедена, че ще продължим да реализираме тези цели", споделя Дора Стрезова-Николова. Според нея отговорността и мотивацията на лидера е да води, вдъхновява и развива системата от партньори, служители и потребители за по-добър живот, както и да допринася за развитието на обществото и пазара.

Новият изпълнителен директор на Кока-Кола България ще работи в партньорство с Юрг Буркхалтер – изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България.

     
Източник: Кока-Кола България

Ключови думи: Кока-Кола България   хранително-вкусова промишленост  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...