Industry Info  
Festo
Festo

ABB помага за възстановяването на Бейрут

01.12.2020   |   Бизнес
 

ABB ще помогне за възстановяването на Бейрут, пострадал от опустошителната експлозия в пристанището на града през август т. г. За да се ускори завръщането към нормалния ритъм на живот, ABB ще дари на основните болници в Бейрут и на едно училище продукти и решения за осигуряване на енергийната инфраструктура.

 

Даренията се извършват съвместно с местния партньор на компанията – Харб Електрик и включват UPS (системи за непрекъсваемо захранване) за всяка болница, както и интелигентни енергийни съоръжения и решения за електроразпределение.

 

UPS системите и умните енергийни компоненти ще са част от електрическата и захранващата инфраструктура на болниците в случай на прекъсване на тока или авария. Инфраструктурата ще захранва и всички критични точки като операционни зали и кабинети с чувствително оборудване – рентгенови апарати, респиратори и апарати за ядрено-магнитен резонанс.

 

„Като компания, която подкрепя изграждането на безопасни и устойчиви общности в държавите, в които оперираме, нашето задължение е да предоставим ефективна подкрепа, за да помогнем за възстановяването на инфраструктурата в Бейрут, осигурявайки надеждно захранване за тези критични функции”, коментира Майк Мустафа, ръководител на „Глобални пазари“ за бизнес направление „Електроснабдяване и електрообзавеждане“ в ABB.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   UPS   Бейрут   дарения  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...