Industry Info  
Festo
Festo

FANUC представя визия за бъдещето на индустрията

08.10.2020   |   Предстоящо
 
На 8 октомври т. г. ще се проведе онлайн дискусия на тема "Дигитализация и иновации за бъдещето на индустрията". Събитието започва в 15,30 ч. и е част от Годишния бизнес форум Industry 4.0 2020.
 
Mотото на събитието тази година е "Възстановяване чрез трансформация". Форумът обединява бизнес, институции и индустриални лидери и представя най-добрите практики и опит от дигиталната трансформация в индустрията в Европа.
 
В хода на дискусията инж. Христо Гилищаров, управител на ФАНУК България, ще представи основните насоки и акценти за развитието на индустрията у нас.
 
"Безспорно автоматизацията и роботизацията са основен двигател на производствения сектор от следващо поколение и са предпоставка за стабилно и устойчиво развитие на индустрията у нас. Основен фокус на дискусията  ще са тенденциите при технологичната трансформация на индустриалния сектор и новите технологии, подобряващи продуктивността на производствата", коментира за IndustryInfo.bg инж. Гилищаров, който за поредна година ще участва във форума.
 
Повече информация за събитието може да намерите тук.
     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК България   Industry 4.0    

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...