Industry Info  
Festo
Festo

ABB представи новата зарядна станция Terra 184 с мощност 180 kW

21.08.2020   |   Технологии
 

ABB България представи новата зарядна станция Terra 184 с мощност 180 kW. От компанията информираха, че тя е компактното зарядно устройство с висока мощност, което поддържа всички стандарти за зареждане на пазара, включително CCS, CHAdeMO и AC и отговаря на нуждите на всички батерии до 920  V. "Тя е много адаптивна, с функции като персонализиран терминал за плащане с кредитна карта, екран и кабели, които също са проектирани с дължина от 8 м за максимално удобство при зареждане", казаха от компанията.

От ABB се позовават на анализа на ООН, според който градовете са отговорни за над 60% от глобалните емисии на парникови газове. Прогнозата на международната организация е до 2050 г. в тях да живеят повече от 2/3 от световното население. Според ABB стремежът в глобалната политика е насочен към това бързо разрастващите се градски центрове да предприемат проактивни мерки за намаляване на въглеродните емисии.

"Електрическата мобилност е един от ключовите фактори за постигането на това. За да може електрическата мобилност да бъде постижима в градовете с висока плътност, където времето е малко и пространството е ценно, трябва да се разработят решения, които да отговорят на тези предизвикателства", казаха от ABB.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   Terra 184   зарядна инфраструктура   зарядна станция   електромобилност  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...