Industry Info  
Festo
Festo

Системно Интегриране внедри иновативно оборудване по ОПИК

27.04.2020   |   Реализации
 

Компанията Системно Интегриране завърши своя проект за устойчиво развитие и икономически растеж чрез внедряване на нови технологии за повишаване на ресурсната ефективност, съобщиха от Единния информационен портал на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

Чирпанското предприятие е бенефициент на европейско финансиране по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 г. (ОПИК). Общата стойност на инвестицията възлиза на 2,5 млн. лв., от които 1,3 млн. лв. са предоставени по програмата.

"Основната цел на проекта е чрез внедряване на съвременни технологични решения в производството да се повиши ресурсната ефективност в Системно Интегриране и да се създадат условия за по-устойчива и екологосъобразна дейност на предприятието", обясняват от компанията.

В рамките на проекта Системно Интегриране закупува интелигентна производствена клетка. От дружеството поясняват, че това е производствена система, чрез която се подобрява начинът, по който ще се управлява използването на материалите, машините и производствените процеси за оптимизиране разходването на суровини и намаляване на генерираните отпадъци и вредни емисии.

Освен намаляващата отпадъците система компанията внедрява успешно прецизна сглобяваща и дозираща лепило машина. Апаратът е оборудван с интегрирано машинно зрение за определяне профила на детайла.

     
Източник: ЕСИФ

Ключови думи: Системно Интегриране   ЕСИФ   ОПИК   машинно зрение   ресурсна ефективност  

Област: Реализации  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Реализации

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...