Industry Info  
Festo
Festo

Германски производител на екологични стъклени фасади търси партньори

22.04.2020   |   Бизнес
 

Германската компания CaseTecGesellschaft (CTG) ще вземе участие в интернет B2B срещите, предвидени в конференцията "Нискоенергийни сгради", които ще се проведат от 13 до 29 май т. г., съобщиха от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Дружеството предлага иновативни екологични фасади и търси сътрудничество с местен партньор у нас.

Компанията е специализирана в търговия и дистрибуция на готови до ключ фабрики за стъклени фасади - врати и прозорци с различни параметри на защита срещу взлом и устойчивост на куршуми. Дружеството упражнява международна дейност и разработва сериите си по екологична технология. Носещите конструкции на фасадите са изработени от бамбук, влагат се също така фурнири от мрамор и камък.

Дружеството търси партньори сред фирмите в сферата на фасадните конструкции, колаборации с проектанти, инвеститори и архитекти и възможности за търговско коопериране. Повече информация ще намерите на сайта на ГБИТК.

 

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   CaseTecGesellschaft   фасади  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...