Industry Info  
Festo
Festo

ГБИТК организира интернет конференцията "Нискоенергийни сгради"

12.05.2020   |   Предстоящо
 

Интернет конференцията "Нискоенергийни сгради" ще се проведе на 12 май т. г., от 10 ч., съобщиха от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Камарата организира и B2B срещи с германски фирми, предлагащи технологии и услуги за нискоенергийни сгради. Индивидуалните онлайн разговори ще се провеждат от 13 до 29 май т. г. Мероприятията са в партньорство с energiewächter GmbH.

"Основната цел е да представим германските опит и концепции в сферата на нискоенергийните сгради пред заинтересовани български компании, институции, браншови организации, общини и експерти, създаването на нови бизнес контакти, както и задълбочаване на съществуващите партньорски отношения", обявиха от ГБИТК.

Конференцията "Нискоенергийни сгради" ще се проведе от 10 до 12:30 ч., като в нея ще вземат участие български и германски експерти. Тема на дискусията са "Германските технологии за нискоенергийни сгради и възможности за приложението им в България". "Желаещите да вземат участие ще получат допълнителна покана, в която ще бъде изпратен и линк за присъединяване към конференцията", обявиха от ГБИТК. Събитието ще се проведе на два езика. Участието е безплатно.

"Индивидуалните бизнес срещи ще протекат по точно определен график, съгласуван и с двете страни", казаха от ГБИТК. От Камарата информират, че по време на разговорите, при нужда, може да присъства преводач.

Може да се регистрирате за събитието в срок до 5 май тук.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   нискоенергийни сгради   енергийна ефективност  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...