Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Центърът за професионално обучение Тракия и УХТ ще обучават 250 служители от 8 фирми

27.11.2019   |   Обучения
 

Университетът по хранителни технологии (УХТ) и Центърът за професионално обучение Тракия ще обучават 250 работници от 8 предприятия в първите месеци на 2020 г., съобщи инж. Пламен Панчев, създател и изпълнителен директор на Тракия икономическа зона. Новият център за обучения до момента е провел курсове на 30 души. В началото на годината започва квалификация и преквалификация на кадри, и реализиране на целта "симбиоза между образованието и бизнеса", допълниха от ТИЗ.

Образователните програми са разработени от специалисти на Техническия факултет на УХТ, съобразявайки се с изискванията на бизнеса. Учебното заведение обучава в бакалавърски, магистърски и докторски програми в професионални направления като машинно инженерство, електротехника, електроника и автоматика, комуникационна и компютърна техника и др.

Студентите, докторантите и останалите специализанти ще повишават нивото на практическото си обучение в модерна база. Центърът в ТИЗ е оборудван с експертна техника и съответните софтуерни платформи и симулационни системи на водещи световни компании като SMC, Schneider Electric, ABB и др.

     
Източник: ТИЗ

Ключови думи: ЦПО Тракия   ТИЗ   УХТ  

Област: Обучения  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Обучения

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...