Industry Info  
Festo
Festo

Стартира мащабен ремонт в Интер Експо Център - 07.06.2019

07.06.2019   |   Начало»Проекти

Експо Центърът започна подготовка за реализацията на нов проект - изцяло нова платформа, която да съчетае традицията с иновациите. Мащабният ремонт, който ще преобрази основните конгресни зали на Интер Експо Център, ще продължи до края на август. Неговото начало бе отбелязано с разрушително парти, което събра повече от 200 представители на събитийната индустрия в България, журналисти и лица от шоубизнеса.

"Това е първата толкова мащабна промяна в ИЕЦ от 2009 г. насам, когато открихме новите 4 халета в комплекса. Това е важна стъпка за нас, защото ще ни позволи да задържим лидерската позиция в събитийната индустрия и ще ни помогне да посрещнем подобаващо все по-високите стандарти, които нашите клиенти и партньори очакват да видят", обяви управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

Изцяло ще бъде преобразена емблематичната зала "Витоша", която от септември вече ще е оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио и визуалната техника. Акустиката в нея ще бъде обновена с най-висок клас материали от немски доставчици. Осветлението също ще бъде изцяло подновено и модернизирано, като ще се заложи на технология Dali от ново поколение - природосъобразно и щадящо очите.

Надградени ще бъдат и интерактивните възможности. Зала "Витоша" ще бъде оборудвана с последно поколение извит екран, който благодарение на своята вдлъбната форма ще позволява 360-градусова визуализация, следвайки човешкия поглед и създавайки по-широка панорамна гледка.

В помещение, което лесно да се трансформира и да може да увеличава капацитета си спрямо нуждите на ползвателите ще бъде превърната зала "Родопи". Специални подвижни стени ще позволят към залата да се приобщава и фоайето, с което пространството значително ще нараства.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: Интер Експо Център   ИЕЦ   конгресен център   осветление Dali  

Област: Проекти  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Проекти
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...