Industry Info  
Festo
Festo

MachTech&InnoTech се отлага за април 2021 г.

09.04.2020   |   Бизнес
 

Поради извънредната ситуация във връзка с разпространението на COVID-19 в световен мащаб и страната ни и в съответствие с разпорежданията на българските институции, въвеждащи съответните рестрикции, тазгодишните издания на MachTech& InnoTech и конференцията Digital Industry се отлагат за април 2021 г., съобщават организаторите от Интер Експо Център (ИЕЦ).

"Здравето и безопасността са приоритет за нас, а поради липса на ясна прогноза за развитието на пандемията, не бихме искали да изложим на риск всички участници, ангажирани с организирането и провеждането на най-големия форум за роботика и машиностроене в България – изложители, служители, посетители, партньори, лектори от страната и чужбина. В този аспект, Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI) призова, поради настъпилите усложнения в глобален план, да запазим изложенията като сигурните места за срещи и правене на бизнес", обясняват от ИЕЦ.

"В така създадената нова за всички ни среда, е необходим гъвкав подход, за да съхраним представянето на всеки един сектор на необходимото ниво за успешна бизнес презентация. Времето изисква заедно да намерим гъвкава и същевременно успешна форма за организиране на всеки професионален формат, която да покаже силата на бранша в правилната пропорция и да разгърне нови възможности. Надяваме се и вярваме, че заедно ще продължим успешно напред към 2021 в тази важна мисия", допълват организаторите.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: MachTech&InnoTech   ИЕЦ   роботика и машиностроене  

Област: Машиностроене  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...