Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Schneider Electric представи новости в енергийния мениджмънт на Форум Иновации 2018

25.10.2018   |   Събитията
 
Над 500 представители на бизнеса и партньори от България, Албания, Македония и Косово се включиха в организирания от Schneider Electric Форум Иновации София 2018. Събитието, което се състоя в Интер Експо Център, бе организирано в рамките на световното турне на Innovation Summit, като този път съвпадна и с 20 години от старта на дейността на Schneider Electric в България.
 
"Голяма част от производството ни за Европа, Азия и Африка се реализира във фабриката ни в Пловдив. Местната производствена единица достигна най-високо ниво на автоматизация, което ни позволява да сме максимално ефективни. Продуктите се надграждат постоянно, съответно и производството расте. Ще продължаваме да развиваме завода в Пловдив в същата посока", сподели Петр Херман, регионален директор на Schneider Electric за Югоизточна Европа. 
 
По време на форума бяха демонстрирани нови продукти и решения в областта на енергийния мениджмънт. Акцент бяха Masterpact MTZ – трето поколение високопроизводителни въздушни прекъсвачи, и Easergy P3 – иновативен продукт за релейна защита. И двата продукта се управляват напълно дигитално, включително през мобилни устройства като смартфони и са част от платформата EcoStruxure.
 
На Форум Иновации 2018 Schneider Electric представи и редица други нови продукти като Smart Connect, контролер за управление на процесите M580 и виртуална реалност. Форумът обхвана теми като бъдещето на дигиталната икономика, Индустрия 4.0, новите тенденции и възможности в електронната търговия, както и как дигиталните технологии променят начина ни на мислене и дали ще успеем да направим следващата голяма еволюционна крачка без да минем през голям катаклизъм.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Форум Иновации 2018   Masterpact MTZ   Easergy P3   EcoStruxure  

Област: Събития  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...