Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представи новости в енергийния мениджмънт на Форум Иновации 2018

25.10.2018   |   Събитията
 
Над 500 представители на бизнеса и партньори от България, Албания, Македония и Косово се включиха в организирания от Schneider Electric Форум Иновации София 2018. Събитието, което се състоя в Интер Експо Център, бе организирано в рамките на световното турне на Innovation Summit, като този път съвпадна и с 20 години от старта на дейността на Schneider Electric в България.
 
"Голяма част от производството ни за Европа, Азия и Африка се реализира във фабриката ни в Пловдив. Местната производствена единица достигна най-високо ниво на автоматизация, което ни позволява да сме максимално ефективни. Продуктите се надграждат постоянно, съответно и производството расте. Ще продължаваме да развиваме завода в Пловдив в същата посока", сподели Петр Херман, регионален директор на Schneider Electric за Югоизточна Европа. 
 
По време на форума бяха демонстрирани нови продукти и решения в областта на енергийния мениджмънт. Акцент бяха Masterpact MTZ – трето поколение високопроизводителни въздушни прекъсвачи, и Easergy P3 – иновативен продукт за релейна защита. И двата продукта се управляват напълно дигитално, включително през мобилни устройства като смартфони и са част от платформата EcoStruxure.
 
На Форум Иновации 2018 Schneider Electric представи и редица други нови продукти като Smart Connect, контролер за управление на процесите M580 и виртуална реалност. Форумът обхвана теми като бъдещето на дигиталната икономика, Индустрия 4.0, новите тенденции и възможности в електронната търговия, както и как дигиталните технологии променят начина ни на мислене и дали ще успеем да направим следващата голяма еволюционна крачка без да минем през голям катаклизъм.
     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Форум Иновации 2018   Masterpact MTZ   Easergy P3   EcoStruxure  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com
IEC

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...