Industry Info  
Festo
Festo

7000 участия в обучения по безопасна работа с електрически съоръжения в Учебния център на Енерго-Про

28.06.2016   |   Обучения
 
7000 участия в обучения по безопасна работа с електрически съоръжения регистрира Учебният център на Енерго-Про, който предлага специализирани курсове от създаването се през 2009 г. В тях са обучени служители на компанията, на фирми подизпълнители и стажанти.
 
Освен постигането на висок професионален стандарт, основен акцент в обучителните програми на центъра е формирането на навици за безопасна работа, както и оказване на първа помощ на пострадал от електрически ток. Учебните зали са оборудвани с най-често използваните в практиката съоръжения, което дава възможност обученията да се провеждат в условия, близки до реалните.
 
През последните години Учебният център за безопасна работа и експлоатация на Енерго-Про Мрежи многократно отваря врати за млади специалисти от техническите университети и от професионалните гимназии по електротехника. Тук бъдещите енергетици имат възможност не само да се запознаят в реални условия с работата на съоръженията от електроразпределителните мрежи, но и да формират култура на безопасност още по време на своята средношколска и университетска подготовка.
 
 
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   Energo-Pro   безопасна работа с електрически съоръжения  

Област: Обучения  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Обучения

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...