Industry Info  
Дебулко
Дебулко
Fanuc
ABB Bulgaria

Условия за ползване

Ползването на информацията, публикувана на IndustryInfo.BG – порталът на българската индустрия, за лични цели (тоест нетърговска употреба) е абсолютно безплатно. Въпреки презумпцията за обективност и вярност на публикуваната в сайта информация, Ти Ел Ел Медиа ООД (Издател) не може да бъде отговорен за възможната поява на грешки, недостатъци и дефекти, както и за резултатите от тях – евентуални загуби или пропуснати ползи. Не можем също и да гарантираме, че съдържанието на портала винаги ще отговаря на моментните цели и нужди на посетителите.

Въпреки че екипът на IndustryInfo.BG прави проверки и анализи на информацията, която се публикува в сайта, Издателят не носи отговорност за достоверността й, както и за бъдещи евентуални негативни резултати от нейното публикуване за трети лица. Тъй като форматът на сайта е портал, той се базира на множество препратки и връзки към други страници, документи и сайтове в Интернет. Въпреки че изборът и публикуването на хипервръзки към други текстове, страници и графичен материал подлежи на контрол, за тяхното съдържание в миналото и понастоящем Издателят на IndustryInfo.BG не може по никакъв начин да отговаря като точност, коректност, съдържателност, пълнота и качество. Издателят на портала не носи отговорност и за резултите от търсенето чрез търсачките на портала – за изчерпателност, достоверност и база за съставянето на заключения.

Цялата информация, подавана от регистрирани потребители - фирми, лица и институции, подлежи на публикуване в съответната област на портала само по преценка и след одобрение на Информационен отдел на IndustryInfo.BG. Въпреки това Издателят на портала има правото да съкращава, допълва, видоизменя и т.н., тоест да редактира по своя преценка текстовете преди тяхното публикуване. Въпреки редактирането, Издателят не носи отговорност за достоверността на текстове, подадени от външни автори, както и за евентуални негативни резултати за трети лица вследствие от нейното публикуване.

При използване на информация от IndustryInfo.BG – порталът на българската индустрия, се изисква задължително позоваването на източника чрез точното изписване на следния текст: “IndustryInfo.BG – порталът на българската индустрия”. Публикуването на връзки към снимки, статии и материали от сайта www.IndustryInfo.bg в друга интернет страница или другаде е възможно само след изричното съгласие на Издателя. При неспазване на тези изисквания Издателят на портала ще сезира съответните компетентни държавни органи.

Цялото съдържание на IndustryInfo.BG – порталът на българската индустрия, е под защитата на действащото законодателство за авторските и сродните му права. Всички статии, снимки и материали са предназначени само за лично ползване. Използването им за друго, особено за захранването на бази данни, публикуване, размножаване, както и всякаква форма на комерсиално използване, както и пълното, частичното или преработено препредаване към трети лица без знанието и съгласието на Издателя е забранено и подлежи на санкции по предвидения от закона ред.

За разрешения за ползване и за допълнителна информация, пишете на адрес:
Editors(at)IndustryInfo.bg.

FANUC
Schneider Electric
Филкаб
Международен панаир Пловдив 2024

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД
ABB Bulgaria
 
реклама
Международен панаир Пловдив 2024
8 CELL
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...