Industry Info  
Festo
Festo

Siemens представя нови продукти за пожарна безопасност на изложението FIREX International

30.05.2014   |   Технологии
 

Siemens ще представи своите нови продукти за пожарна безопасност и пожарогасене, предназначени за специализирани приложения, по време на изложението за противопожарна защита FIREX International между 17 и 19 юни т. г. Лондон.

Сред акцентите на ще бъдат новата пожароизвестителна централа Cerberus Fit и EX детекторите за индустриални приложения, съобщиха от направление Сградни технологии на компанията.

Участието на Siemens ще премине под мотото "В пълна безопасност - Навсякъде – По всяко време", което отразява фокуса на направлението върху центрове за данни, университетски комплекси, училища, исторически сгради, хотели и индустриални приложения.

За първи път по време на изложението компанията ще представи и своите пожароизвестители тип EX, разработени специално за индустриални приложения. Новата Cerberus Danger Management Station и безжичната пожароизвестителна система Swing допълват обширното портфолио на Siemens за специализирани приложения.

В рамките на FIREX International направление Сградни технологии на Siemens ще представи също така и специализирани решения за центрове за данни и сървърни помещения. Те включват Sinorix Silent Nozzle, специално разработена за газово гасене с ниско ниво на шума в центрове за данни, както и новите аспирационни димни детектори ASD (Aspirating Smoke Detector), които предлагат надеждно известяване на пожар благодарение на иновативната dual-wavelength технология.

На своя щанд компанията ще покаже и Sinorix Compact – ценово ефективно решение, което спестява място и съчетава различни мерки за пожарна безопасност в компактен шкаф: детекция, алармен сигнал, контрол и гасене.

     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   пожарна безопасност   пожарогасене   Cerberus   Sinorix   FIREX  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...