Industry Info  
Festo
Festo

МОСВ търси фирма за оценката на хидроморфологичното състояние на естествени водоизточници

Министерството на околната среда и водите започна процедура за избор на изпълнител, който да извърши оценката на хидроморфологичното състояние на ВТ от категории реки, езера и преходни води и да определи въздействието върху екологичното състояние от хидроморфологични изменения.

Настоящата поръчка включва извършването на анализ на наличната информация по отношение на хидроморфологичните елементи за качество; разработване на методика за оценка на хидроморфологичното състояние на повърхностни водни тела от категория „реки”; анализ и определяне на хидроморфологичния натиск върху повърхностните водни тела; извършване на теренни изследвания на повърхностните водни тела; оценка на състоянието по хидроморфологични елементи за качество и др.

Избраният изпълнител има ангажимента да направи предложение на мерки за подобряване на състоянието на всяко повърхностно водно тяло, пряко свързани с установенияте натиск и въздействие от хидроморфологичните изменения. Целта на поръчката е изпълнението да се използва при актуализацията на Плановете за управление на речен басейн за всяка от четирите Басейнови дирекции на територията на Република България.

Крайният срок за подаване на оферти за участие е 29 май. Пълните условия на Възложителя са публикувани в сайта на АОП.

     
Източник: АОП; снимка: freeimages.com

Ключови думи: хидроморфологично състояние   екологично въздействие   околна среда  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Обществени поръчки/Търгове

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...