Industry Info  
Festo
Festo

Отвориха врати 8 специализирани изложения в Интер Експо Център

05.03.2014   |   Събитията
 

Днес, в Интер Експо Център София официално стартираха изложенията MachTech & Metal, IFAM, Intronika, Save the Planet, ЕЕ & ВЕИ, SEE Solar, Smart Cities и LiftBalkans, които ще се проведат паралелно до 7 март т. г.

MachTech & Metal 2014 ще демонстрира новостите в областите машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка. Участниците в специализираните B2B изложби IFAM и Intronika ще представят нововъведения в автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM) и в сектора на професионалната и промишлената електроника и компоненти (Intronika).

Изложбите предлагат и богата съпътстваща програма, като Младежки кариерен форум „Аз, инженерът”, Бизнес форум за иновации и конкурентоспособност, фирмени семинари, двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking.

Международното специализирано изложение ‘Save the Planet’ ще покаже новостите в  направленията управление на отпадъци, рециклиране и екология. Над 69 % от участниците са чуждестранни компании от Австрия, Германия, Дания, Полша, Русия, Словения, Швеция и Швейцария. Те ще запознаят посетителите с технологии и оборудване за третиране, събиране, обезвреждане, рециклиране и компостиране на отпадъци.

Изложението за енергийна ефективност и възобновяема енергия с географски фокус Югоизточна Европа се провежда за 10-та поредна година. То ще представи енергийно ефективни решения, системи за съхранение на енергия, технологии за производство на био-, хидро-, соларна-, геотермална и вятърна енергия, енергия от отпадъци и иновации в областта на електромобилната индустрия. В него участват директни изложители от Австрия, България, Германия, Италия, Китай, Литва, Румъния, Чехия и Холандия.

Изложбата за соларни PV и термални системи за Югоизточна Европа SEE Solar е едно от най-значимите събития в региона в областта на соларните PV и термални системи и ще срещне производители, инсталатори, инвеститори, проектанти, консултанти и крайни клиенти от цяла Югоизточна, Централна и Западна Европа.

Smart Cities (Интелигентни градове) има за цел да провокира вниманието на обществото, институциите и бизнеса към  големите възможности на новите технологии за изграждане на екологична дългосрочна визия на съвременните градове. Изявата ще покаже ефективни решения за използване и спестяване на енергия, устойчивост и максимизиране на градските системи.

Изложбата за асансьори и ескалатори за Югоизточна Европа LiftBalkans е единственото по рода си специализирано изложение в България за асансьори, ескалатори и подвижни платформи. То отразява посоките на развитие на сектора през следващите няколко години, а именно - подобряване на сигурността, интериора, оптимизацията на енергийната консумация и пространството.

     
Източник: Виа Експо, Булгарреклама

Ключови думи: Виа Експо   Булгарреклама   MachTech & Metal   IFAM   Intronika   Save the Planet   ЕЕ & ВЕИ   SEE Solar   Smart Cities   LiftBalkans  

Област: Събития  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...