Industry Info  
Festo
Festo

Save the Planet 2014 със силно австрийско участие

17.01.2014   |   Предстоящо
 

Австрия отново се включва като страна партньор в предстоящото издание на изложението Save the Planet, което ще се състои от 5 до 7 март т. г. в София. Държавата ще представи своите постижения на традиционния Австрийски павилион, разположен на по-голяма изложбена площ и с най-голям брой предприятия в управлението на отпадъци на глава от населението - общо около 1500.

Сред австрийските изложители е фирма Vecoplan, която предлага решения в дървообработването и рециклиращата индустрия - шредери, конвейeри, дозиращи и сортиращи системи. Фирмата наскоро пусна на пазара подобрена версия на VAZ 1300 ST - тя позволява ефективно използване на енергията за раздробяване на пластмасови отпадъци при абсолютно гарантирана чистота на материала след нарязване.

Lindner-Recyclingtech е още една от компаниите, които ще присъстват на Save the Planet. Дейността на дружеството е свързана с разработване и въвеждане на постоянни иновации в своето производство. Фирмата ще представи голямо разнообразие от шредери.

Още две фирми ще присъстват с продукцията си в Австрийския павилион - компанията IFE е известна в световен мащаб като водещ производител на машини и компоненти за транспортиране на насипни материали, Container Trading WFW ще покаже различни разновидности на термокомпостери, изработени от 100% рециклирана пластмаса.

Организаторите от Виа Експо предвиждат силно международно присъствие на компании от Австрия, Германия, Дания, Италия, Полша, Румъния, Словения, Швеция, Швейцария.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Lindner-Recyclingtech   Container Trading WFW   IFE   Vecoplan   Save the Planet   управление на отпадъците  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...