Industry Info  
Festo
Festo

5-7 март - Био-, хидро- и геотермалната енергия ще са във фокуса на събитията за eнергийна ефективност и ВЕИ през март

21.12.2013   |   Предстоящо
 

Биоенергията, хидроенергията и геотермалната енергия ще са във фокуса на XX издание на изложението и форума за енергийна ефективност, възобновяеми енергийни източници и управление на отпадъци, които ще се проведат между 5 и 7 март 2014 г. в София.

Сред решенията, представени от изложителите, ще бъдат инсталации за производство на пелети, брикети, биогорива, оборудване за хидроцентрали, термопомпи и др., съобщиха организаторите от Виа Експо. Компаниите ще демонстрират и хибридни системи за автономно електрическо захранване, енергоспестяващи бои, светодиодно осветление, трансформатори, продукти за сграден контрол и мениджмънт, телематика и телеметрия.

В събитието, ориентирано към пазара на Югоизночна Европа, ще се включат редица компании от Австрия, България, Германия, Гърция, Дания, Испания, Полша, Словения, Чехия, Швейцария, Швеция и Холандия.

За първи път ще вземе участие фирма EBIOSS Energy, която е специализирана е в проектиране, изграждане и поддръжка на инсталации за когенерация, електроцентрали за интегрирана газификация на биомаса и микрокогенерационни инсталации.

Vecoplan, специализирана в решения в дървообработващата и рециклираща индустрия, и Komptech, производител на машини за третиране на твърди битови отпадъци и за използване на биомасата, ще се присъединият към традиционния Австрийски павилион.

Фирма EREMA ще представи своята системата за рециклиране INTAREMA.

От 5 до 7 март 2014 Виа Експо ще проведе няколко паралелни събитията: Save the Planet (за управление на отпадъци и рециклиране), Енергийна ефективност и възобновяема енергия, Smart Cities (интелигентни сгради, ИКТ и мобилност) и LiftBalkans (асансьори и ескалатори).

Save the Planet ще се проведе под патронажа на Министерството на околната среда и водите, а ЕЕ & ВЕ и Smart Cities – под патронажа на Министерството на регионалното развитие. Виа Експо е партньор на кампанията „Нека изградим свят, който ни харесва!“ на Кони Хедегор, комисар на ЕС по действията в областта на климата.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   биоенергия   хидроенергия   геотермална енергия   ЕЕ & ВЕИ 2014   Save the Planet  

Област: ВЕИ   Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...