Industry Info  
Festo
Festo

Recycling Bulgaria представя машини на Presona и ORWAK

30.05.2013   |   Събитията
 

В рамките на тазгодишното изложение Save the Planet (29-30 май) в Интер Експо Център, Recycling Bulgaria представя шведските хидравлични балиращи системи Presona, приложими при широк спектър продукти – всякакъв тип хартия, фолио, алуминиеви кенове, PET бутилки, битови отпадъци и други. "Една машина може да бъде използвана за балиране на различен тип материали в зависимост от зададената й програма, което прави машината изключително гъвкава и полезна в рециклиращата индустрия.

Нашият асортимент от машини е доста обширен, но няма как да покажем и изложим всичко. Тази година на изложението ще представим и пресите на ORWAK за балиране на хартия, картон, найлон и други отпадъци ги редуцират до 90%. Идеални са за ежедневно контролиране на отпадъците, като ги преврща в компактни бали, заемащи малко място и спестяващи средства от транспортирането им.

Широко приложение намират и сепараторите на Titech, които могат да отделят всякакъв вид материал, в зависимост от нуждите на клиента. Те са инфрачервени, индукционни, оптични и ренгенови. Ще представим и така популярните напоследък компостообръщачи. Те са на немската фирма Backhus и са широко използвани в цяла Европа и света", допълват изложителите.

     
Източник: Recycling Bulgaria

Ключови думи: Recycling Bulgaria   Save the Planet   балиращи системи   Presona   ORWAK   сепаратори  

Област: Екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...